7.3 C
Budapest
Friday, April 19, 2024

Megújult és átalakult a Pigmenta.hu

Teljesen új külsőt kapott a főleg fotográfiai és művészeti nyomtatással foglalkozó weboldalunk.
Az átalakítás után a Pigmenta Képalkotó Központ a fotósok és a művészet más területein alkotók számára nyújtott professzionális szolgáltatásokra koncentrál.
A korábbi Pigmenta Kiadó és a Giclée nyomatok galériája az új honlap webáruházán keresztül érhető el – egyelőre változatlan formában, azonban új alkotások kiadását már nem tervezzük. A kortárs nyomtatott műalkotások internetes értékesítése hazánkban nem váltotta be a kezdeti reményeket.
A most bejelentett változások egy jelentős fejlesztési folyamat első állomását jelentik. Két fontos projekten dolgozunk még, melyek új lehetőségeket nyitnak mind alkotó ügyfeleink, mind vállalkozásunk számára. Az érdeklődők figyelemmel kísérhetik újdonságainkat hírleveleink útján, és a Facebook oldalunkon.
Az új weboldal sok hasznos információt nyújt az általunk alkalmazott digitális technikáról – nyomtatásról, nagyméretű szkennelésről. Látogatóink megismerhetik új és jól bevált fotópapírjainkat, art papírjainkat és vászon alapanyagainkat. A megfelelő média kiválasztásában segít az új “Felületválasztó” menüpont.
Nap mint nap újabb információkat és tartalmakat töltünk fel, érdemes követni a Pigmenta.hu híreit, lájkolni a Facebook oldalunkat.
Várjuk a visszajelzéseket, örülni fogunk a pozitív véleményeknek és az építő kritikáknak egyaránt.
Sok szép képet kíván és kínál minden érdeklődőnknek az új Pigmenta.hu !

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles