15.7 C
Budapest
Thursday, March 28, 2024

Fotókönyvek igényeseknek, valódi fotópapíron

Mind az amatőr, mind a professzionális, hivatásos fotósok számára alapvetően fontos, hogy milyen módon összegzik, milyen „köntösben” hozzák nyilvánosságra legjobb felvételeiket. A hivatásos fényképeszek saját munkájuk minőségét is érzékeltetik az elkészített fotókönyvvel.

A fotókönyvek gyártásánál a két meghatározó tényező: a nyomtatási eljárás, valamint a ragasztás, a kötészeti megoldás.

A fotózás iránt komolyan érdeklődők és a hivatásos fényképészek számára vonzó megoldás a valódi fotópapírra, fotólevilágító technikával előhívott lapokból, leporellókötéssel készített fotókönyv. Ilyen fotókönyvek esetében a nyomatok minősége a legmagasabb igényeknek is megfelel. A leporellókötésnek köszönhetően pedig a fotókönyv oldalai síkba kiteríthetők, így a képek együtt is láthatók. Magyarországon ilyen fotókönyvek például a Bestfotókönyv-nél készülnek.

A Bestfotókönyv magyar vállalkozás, amely Magyarországon, Ausztriában, Romániában és Németországban értékesít fotókönyveket. A cég külön internetes oldalakat üzemeltet az igényes amatőrök, valamint a hivatásos fényképészek részére.

A www.bestfotokonyv.hu internetes oldalon az amatőr fotósok egyszerűen használható, online szerkesztő-szoftver segítségével állíthatják össze fotókönyveiket, melyek mindegyike fényképes kemény táblával készül.

Hivatásos fényképészek számára a partner.mmplusz.hu internetes oldal kínál számos lehetőséget a megbízók által támasztott egyedi igények kielégítésére.
Négyzet és álló formátumú fotókönyvek 27 x 27 cm-es és 23 x 30 cm-es méretig rendelhetők, a maximális oldalszám 100.
Minden fotókönyv kemény táblás, a tábla borítója lehet akár fényképes, akár fénykép és kreatív anyag ötvözete, akár valódi bőr.

A Bestfotókönyv-nél a korszerű technológiának köszönhetően a magas színvonal stabil minőséggel, kedvező árakkal és rövid, kétnapos gyártási határidővel párosul.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
678FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles