1.9 C
Budapest
Saturday, January 28, 2023
KezdőlaphírA Photoshop CS6 bétaverziója már elérhető az Adobe Labs webhelyen

A Photoshop CS6 bétaverziója már elérhető az Adobe Labs webhelyen

Az Adobe Systems Incorporated bejelentette az Adobe Photoshop CS6 nyilvános, bárki által ingyenesen letölthető bétaverzióját, amely bepillantást enged a digitális képfeldolgozás terén iparági szabványnak számító alkalmazás legújabb kiadásának funkcióiba. Az ingyenes bétaverzió az Adobe Labs webhelyről tölthető le Mac OS és Microsoft Windows platformokra. A végleges verzió várhatóan 2012 első felében érkezik.

SAN JOSE, Kalifornia – 2012. március22. – Az Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) ma bejelentette, hogy az Adobe® Photoshop® CS6 bétaverziója, amely bepillantást enged a digitális képfeldolgozás terén iparági szabványnak számító alkalmazás legújabb kiadásának funkcióiba, ingyenesen letölthető az Adobe Labs webhelyről. A felhasználók letölthetik a bétaverziót, kipróbálhatják, majd visszajelzést küldhetnek a termékfejlesztő csapatnak. A számos forradalmi újítást, szolgáltatást és lenyűgöző teljesítményt biztosító Photoshop CS6 bétaverziója Mac OS és Microsoft® Windows® platformokon érhető el. A végleges verzió várhatóan 2012 első felében érkezik.
„A Photoshop CS6 egy olyan mérföldkőnek számító kiadás lesz, amely rendkívüli sebességével és teljesítményével kiterjeszti a képfeldolgozás határait – mondta Winston Hendrickson, az Adobe kreatív médiamegoldásokért felelős részlegének alelnöke. – Alig vártuk, hogy megoszthassuk ügyfeleinkkel a Photoshop CS6 bétaverzióját, és nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogyan tudják használni az új verziót mindennapi munkafolyamataik során.”
A Photoshop CS6 bétaverziójának új szolgáltatásai
A Photoshop CS6 jól mutatja, hogy az Adobe a nagyobb teljesítményre, a varázslatos képalkotási megoldásokra és a kreatív eszközökre fektette a hangsúlyt, így a felhasználóknak teljesen új digitális képalkotási élményekben lehet részük. A legfontosabb szolgáltatások többek között a tartalomérzékeny eszközök új kiegészítései: A tartalomérzékeny javítás lehetővé teszi egy kép adott területének kijelölését, amelynek másolata a kép egy másik területének kitöltésére vagy „javítására” használható. A tartalomérzékeny mozgatás révén a felhasználók kijelölhetnek és varázslatos módon áthelyezhetnek egy adott objektumot a kép egy másik részére.
Az új Adobe Mercury Graphics Engine* rendszer lenyűgöző teljesítményt biztosít a rendkívül népszerű szerkesztési eszközök, például a Liquify, a Puppet Warp, a Transform és a Lighting Effects használata során. Emellett a modern, kifinomult felhasználói felületen sötét háttér beállítására is van lehetőség, ami még jobban kiemeli a képeket. Az új és továbbfejlesztett tervezési eszközök segítségével a tervek készítése minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb. A vektoros rétegek használatával szaggatott vonalak és átmenetes ecsetvonások helyezhetők el a képen, a kereshető rétegek segítségével pedig gyorsan megtalálható a kívánt réteg. Az új betűstílusok használata emellett lehetővé teszi a betűstílusok gyors javítását a terveken.

Emellett a Photoshop CS6 bétaverziója az Adobe Photoshop CS6 és az Adobe Photoshop CS6 Extended összes szolgáltatását tartalmazza, például az új 3D szerkesztési szolgáltatásokat, valamint a kvantitatív képelemzési képességeket. Ezek a szolgáltatások a Photoshop CS6 Extended kereskedelmi verziójában is megtalálhatóak lesznek.
Árak és elérhetőség
Az Photoshop CS6 bétaverziója angol és japán nyelven azonnal és ingyenesen letölthető. A telepítés során a felhasználóknak egyszeri alkalommal meg kell adniuk Adobe azonosítójukat a bejelentkezéshez és az online termékaktiváláshoz. A Photoshop CS6 bétaverziójának telepítésével kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.adobe.com/go/photoshopcs6 webhelyre. A felhasználók a Photoshop CS6 bétaverzió fórumán küldhetik el visszajelzéseiket. A felhasználók a Photoshop-csapattal a webhelyen, valamint a Facebook, a YouTube, a Photoshop.com blog vagy a Twitter oldalon léphetnek kapcsolatba.
Az Adobe Photoshop termékcsalád
Az Adobe Photoshop és a Photoshop Extended a Photoshop termékcsalád központi alkotóeleme, amelyet számos, a különböző szintű felhasználók számára kifejlesztett megoldás egészít ki annak érdekében, hogy a felhasználók a legtöbbet hozhassák ki digitális képeikből otthon, az irodában vagy útközben. A nemrég kiadott Adobe Photoshop Lightroom 4 az Adobe Photoshop képességeivel kombinálva az amatőr és a profi fényképészek munkafolyamatokkal kapcsolatos igényeit is kielégíti, és hatékony módszereket biztosít számukra képeik létrehozásához, kezeléséhez és bemutatók készítéséhez. Az Adobe Photoshop Elements hatékony, mégis egyszerűen használható eszközöket biztosít a fényképek rendezéséhez, szerkesztéséhez, készítéséhez és megosztásához. Mobileszközökön az Adobe Photoshop Touch alkalmazás a Photoshop alapvető, táblagépekre optimalizált szolgáltatásainak segítségével alakítja át a képeket, az ingyenes Photoshop Express alkalmazás pedig a fényképek egyszerű javítását és módosítását, valamit közösségi hálózatokon való megosztását teszi lehetővé.
Az Adobe Systems Incorporated
Az Adobe digitális élményeken keresztül változtatja meg a világot. További információért látogasson el a www.adobe.hu webhelyre.

Budapest
overcast clouds
1.9 ° C
3 °
1 °
83 %
3.6kmh
100 %
Sat
3 °
Sun
3 °
Mon
4 °
Tue
5 °
Wed
5 °

További friss hírek