6.5 C
Budapest
Saturday, April 20, 2024

Magyar siker Spanyolországban: Schaul Márton a Memorial Maria Luisa fiatal fődíjasa!

A hegyek és a természet csodáinak szentelt nemzetközi fotópályázat ifjúsági kategóriájának fődíjasa 2011-ben: Schaul Márton. Hurrá! Kerekes István és Máté Bence szintén a díjazottak közt, kettő, illetve három fotóval. Gratulálunk!

A 22. alkalommal meghirdetett Memorial María Luisa nemzetközi fotópályázaton a felnőtt és ifjúsági fődíj mellett a zsűri 10 kategóriában választott első helyezettet és további 9 kiemelkedő fotót, így a beküldött 16.837 pályamunkából 102 került a díjazottak közé. Az állatok világa kategóriában Kerekes István “Kompozíció szitakötővel” és Máté Bence “Kórus” című fotója került a díjazottak közé, “Növények” kategóriában Kerekes Istvántól az “Erdőlakók”, Máté Bencétől a “Kórus. Tájkép kategóriában kiemelkedőnek találta a zsűri Máté Bence “Bozóttűz” című fotóját.

Francisco Mingorance

Az idei pályázat fődíját Francisco Mingorance granadai természetfotós nyerte el “A tenger hölgyei” című képéért, amely a Biodiverzitás kategória legsikeresebb idei pályázata is volt egyúttal. Francisco Mingorance nyerte az idén “A növények világa ” és a “Tájkép” kategóriát is. Az idei pályázat másik fődíjasa Klaus Fengler német hegymászó és természetfotós, a Hegymászás és Alpinizmus kategóriák nyertese.

Klaus Fengler

Klaus Fengler

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles