6.3 C
Budapest
Saturday, April 20, 2024

SLR fotós hátizsákok

Fotós hátizsákok tükörreflexes fényképezőkhöz. Három táskát mutatunk most be a Case Logic kínálatából. A felsőbb kategóriától egészen a belépő színtű modellig megtalálhatók olyan fotós hátizsákok melyek a különböző fajtájú fotózás szerelmeseinek nyújt biztonságos tárolási lehetőséget.

Profiknak tervezve : Case Logic SLRC-206

A népszerű SLR sorozat legnagyobb tagja, mely rengeteg hasznos és praktikus funkciót takar. Innovatív megoldásokkal fejlesztve, ez a táska felveszi a versenyt a profi fotósok körében kedvelt más táskákkal is.
A fényképezőgép egy puha, bölcsőben fekszik, pontosabban lóg, mivel a táskában egy függesztő rendszer biztosítja, hogy ne az objektív viselje a gép súlyát. A fedél emlékezőhabból készült, mely bezáráskor felveszi a fényképező formályát, és a helyén tartja azt.
A táska oldalán található hevederekkel még a nagyobb állványok is biztonságosan rögzíthetők. Két ponton rögzít így elkerülhető, hogy az állvány a táska viselőjének fejéhez ütődjön.
Található benne egy kifejezetten laptopok részére kialakított rekesz, mely nagyon jól párnázott és a legtöbb 16”-os notebooknak, vagy akár egy 17” Macbook-nak helyet biztosít.
A nagy, zipzárral nyitható fedelél alatt található az objektívek, kiegészítők számára kialakított tér, mely szabadon alakítható. Az elemek tépőzárral rögzíthetők egymáshoz, vagy akár teljes mértékben el is távolíthatók a táskából, ha szükség adódik nagyobb térfogatú dolgok pakolására.

Amatőr fotósoknak, akár mindennapos használatra tervezve : Case Logic DCB-309

Az utóbbi években nagy sikerű, leginkább kompakt fényképező tokokat tartalmazó DCB fotós táska sorozat legújabb és legnagyobb tagja. Kisméretű, kompakt, stílusos de mégis a legtöbb olyan funkciót tartalmazza, mely egy tükörreflexes fényképező tárolásánál elvárhatunk.
A táska fő rekeszét kinyitva elérhető a fényképezőgép, mely a rekeszek és térelválasztók által alkotott dobozban nyugszik.
Hátuljában pedig laptop tartó rekesz található 15,6” laptop méretig.
Teljesen kinyitva előtárul az összes objektív, és kiegészítő, melyek külön rekeszekben tárolhatók. A rekeszek méretei szabadon alakíthatók, akár el is távolíthatók.
Eső ellen egy kihúzható esőhuzat véd. A táska oldalára pedig felerősíthető egy állvány is.

Azoknak, akik még csak most ismerkednek a tükörreflexes fotózással : Case Logic TBC-307

Egyre elterjedtebbek az olcsó, belépő szintű tükörreflexes fényképezők. Nagy igény mutatkozott egy olyan hátizsákra, melyben elfér egy-két plusz kiegészítő, megfelelő védelmet biztosít a fényképezőnek de mégsem kerül sokba. Ennek köszönhetően született meg a TBC-307 fotós hátizsák.
Minimalista design, funkcionalitás és egyszerűség. A fényképező egy függesztő hengerben tárolható, óvva az objektívet. Még egy nagyobb zoom objektív is minden további nélkül elfér benne.
A táska belsejében elfér egy plusz objektív, vaku és egyéb kiegészítők, töltők. A kis zsebekben tárolhatók a tisztítókendők és memória kártyák, személyes dokumentumok

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles