hétfő, október 18, 2021
KezdőlaphírElhunyt Farkas Antal Jama

Elhunyt Farkas Antal Jama

Jama 1960-ban született Kecskeméten. A Kodály Iskolában Szappanos István tanítványa volt, majd Budapestre került: a Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában érettségizett, majd elvégezte az Iparművészeti Főiskolát fotó és tipográfus szakon.

„Papíron” fotóművész volt, de szerteágazó tevékenységének jellemzéséhez ez a titulus vajmi kevés lenne. Képeket talált ki, és meglévőket értelmezett újra, fotóalbumokat készített és szerkesztett, képei rendszeresen láthatók voltak hazai és külföldi kiállításokon, s az elmúlt években ő jegyezte a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál szignálfimjeit. (Forrás: Baon.hu)

2010 áprilisában, egy FFS-Szerdán közvetítettük előadását, aminek képanyagát nézhetjük meg újra az előadás sorrendjében.

 

NoGun
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

További friss hírek