Ismerje meg a FotóSarok labor szolgáltatásait!

0
73

Felvételeit Noritsu QSS 3300 mini laboron készítjük el
Kodak Professional Supra Endura fotópapírra, ami kiugróan magasabb minőséget eredményez, mint a hagyományos fotópapírra készült képek akár matt, akár fényes kivitelben.
9×13-tól 20×30 méretig azonnal elkészítjük a kért kópiákat, ennél nagyobb méretekre – beleértve a méteres nagyításokat is – egy-két munkanapot kell várni.
Fotópapíron kívül számos egyéb hordozóanyagra is elkészíthetjük fotóit. Legnépszerűbb a vászonra nyomott kép, ami egy valódi festmény hangulatát idézi a falon.
Színes és fekete-fehér negatívról, diáról és a legkülönfélébb elektronikus hordozókról (CD, DVD, pendrive, memóriakártya, stb.), vagy akár közvetlenül a fényképezőgép vagy telefon memóriájából is előhívjuk, kinagyítjuk fotóit.
Régi negatívjait, fotóit beszkenneljük, hogy számítógépen tudja tárolni őket és bármikor elküldhesse ismerőseinek az Internet segítségével.
Tapasztalt fotólaboránsaink egy restaurátor ügyességével tudják kijavítani, felújítani régi, megfakult, foltos képeit, hogy újra eredeti pompájában szemlélhesse őket.
Laborunk szolgáltatásai, akár ajándék ötletet is adhatnak az ünnepekre!
Szolgáltatásaink részletes leírását és árainkat tekintse meg honlapunkon: