11.8 C
Budapest
Friday, April 19, 2024

45. heti előzetes

Holnap lehull a lepel: kiderül, ki lesz a 2011-es év természetfotósa, meglátjuk a legsikeresebb képeket. Aki nem tud eljönni a Természettudományi Múzeumba, követheti velünk az eseményeket a konferenciaszobában. A kiállítás megnyitóval egy időben nyilvánossá válnak a honlapunkon elérhető zsűrizési adatok is. Szerdán a Magyar Nemzeti Múzeum Szabadegyetemének soron következő beszélgetését közvetítjük, Szalontai Ábel gondolatait ismerhetjük meg André Kertészről.

Aki még nem próbálta a Nikon legújabb gépét, az Artwork keddi bemutató napján megteheti, érdemes. Akinek pedig szabad a péntek délutánja, menjen el az Alexandra Könyvesházba, biztos nem bánja meg: Haarberg Orsolya és Erlend Haarberg természetfotósokkal találkozhat. Még egy hétig lehet pályázni a Nikon és az Explorer magazin tehetségvadászatára és az afrikai fotópályázatra, de lassan kezdhetik a képeiket rendezgetni azok is, akiknek a fantáziáját a hazai nemzetiségek, szélerőművek, Ausztriában dolgozó magyarok vagy éppen pálinkafőzők ejtették rabul. A hétvégén zár többek között  Eifert János kiállítása, kár lenne lemaradni róla.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles