20.4 C
Budapest
hétfő, augusztus 8, 2022
Kezdőlap!videóKozák Lajos életműve - beszélgetés

Kozák Lajos életműve – beszélgetés

A CULTiRiS, a Ház és a Magyar Sportmúzeum összefogásával megvalósuló kiállításokon az eddig legfeljebb sportfotósként ismert életművével és a magyar fotótörténet fontos alkotójával ismerkedhetett meg a szakmai és a nagyközönség.

A kiállításokhoz kapcsolódóan 2011 szeptember 1-én a Mai Manó Ház Napfényműtermében sajtótájékoztatóval egybekötött szakmai fórumra került sor.

A kiállítás kurátorai közül, és Szabó Lajos, egy beszélgetés és vetítés keretei között mutatták be Kozák Lajos életművét, részletesen kitérve a kutatási eredményekre. A vetítés során képeket láthattunk a fotós hagyatékáról, személyes dokumentumairól, valamint azokról a folyóiratokról, amelyekben Kozák művei még életében megjelentek.

2011.09.01

Kapcsolódó cikkek:

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>
Budapest
szórványos felhőzet
20.4 ° C
20.5 °
18.8 °
54 %
2.1kmh
40 %
hét
30 °
ked
31 °
sze
29 °
csü
29 °
pén
25 °

További friss hírek