6.3 C
Budapest
Saturday, April 20, 2024

29. heti előzetes

A hőségriadókkal súlyosbított júliusi napokra szívből ajánljuk a – vastag falú, hűvös Mai Manó Házban megtekinthetőBudapest Pozitív kiállítást, Mizerák István Nemzeti Múzeumban didergő fotóit és a légkondicionált Természettudományi Múzeumban látható indonéz fotókiállítást és a BBC díjnyertes természetfotóit. A Három Hét Galéria új kiállítása is érdekesnek ígérkezik.

Pillanatnyilag 50 hazai és külföldi fotópályázatot ajánlunk az otthon hűsölő Fotoklikk-olvasók figyelmébe,  a Víz és az ember és a Power hónap végéig aktuális, igyekezniük kell a vállalkozó fotósoknak is. Videótárunkat folyamatosan bővítjük, Stiller Ákos, Benkő Imre, Muhari László és Viszlay Márk Tripont fesztiválon elhangzott előadását és a Bayer és az Év természetfotósa fotópályázat zsűrizésének komplett felvételét tettük most elérhetővé.

Továbbra is szívesen fogadjuk a „mit fotózzak” ötleteket, kiállításés blog-ajánlókat, nyaralásból hazaért olvasóink képes élménybeszámolóit.

Előzetessel legközelebb augusztusban jelentkezünk, addig is kellemes fényeket és hőmérsékletet mindenkinek!

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles