4.7 C
Budapest
Thursday, April 25, 2024

A világ legnagyobb diákfotó versenye

Összeállt a Student Focus shortlistje
(Sony World Photography Awards 2011)

Londonban bejelentették a 2011-es Sony World Photography Awards Student Focus verseny döntőseit. A shortlistre 10 diákfotóst választottak ki, a győztest díjátadó gála keretében hirdetik ki 2011. április 27-én Londonban.

A World Photography Awards (WPA) verseny a Sony támogatásával jött létre 2007-ben. A World Photography Organisation (WPO) profi, amatőr és a még tanuló szakaszban lévő fotósokat támogatja azáltal, hogy az egész világra kiterjedő kommunikációs platformot biztosít a fotós-újságírás, a szépművészet és reklám területén tevékenykedőknek. A Student Focus versenyre azon egyetemek hallgatói jelentkezhetnek, ahol fotográfiai fakultást tartanak.

A 2011-es versenyre hat kontinens több mint 200 intézménye nevezett.
A verseny győztese a Sony World Photography Awards ceremónián kerül megnevezésre a londoni Leicester Square Odeonban április 27-én. A győztes, mintegy 45.000 euró értékű Sony digitális fényképező-felszerelést vehet majd át.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,492RajongókTetszik
197KövetőKövetés
692FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles