8.7 C
Budapest
Friday, April 26, 2024

Fotósélet – 2010. szeptember 20.

Utazás a világ körül 2011
Az új fotópályázat részvételi feltételei szeptember 21-től már megtekinthetők a www.mafosz.hu weblapon. 2011-ben mindössze egy kiállítást tervezünk az anyagból.

A zsűritől három kérdésre kérünk majd választ a válogatás során:
Mely képek szerepeljenek a papírképek kiállításán? (kb. 250-300 kép)
Mely képek jelenjenek meg az albumban (kb. 400-500 kép)
Mely képeket vetítsük le abban a 60 perces összeállításban, amelyet az ország több pontján is bemutatunk előre meghirdetett időpontokban és helyszíneken. (5 másodperces megtekintési idővel 720 kép)
Újdonság lesz az is a korábbi évekhez képest, hogy szinte az összes beküldött kép megtekinthető lesz a Közösségi Vizuális Napló portálon – www.kvn.hu – amennyiben a szerzők ebben tevékenyen közreműködnek. Vagyis kitöltik az ingyenesen letölthető IrfanView programmal minden pályamű IPTC adatmezőit, amelyhez igény szerint segítséget adunk. Ez növeli a képek szerzői jogvédettségét, ugyanakkor lehetőséget kínál a fotók esetleges értékesítésére is, a nagyobb nyilvánosság okán és közvetlenül a szerzővel való kapcsolatfelvétel alapján. Ezért (is) kellenek az IPTC adatok.
Ősszel több felkészítő oktatást is tervezünk a pályázók részére. A helyszíneket, időpontokat később hozzuk nyilvánosságra. Utazzon és fényképezzen! És vegyen részt a 2011-es Utazás a világ körül című fotópályázaton!
*
*

Digitális és Filmes Fotótanfolyam
A szeptember 14-én újra induló Digitális és Filmes Fotótanfolyamra szeptember 8-ig beiratkozási akció: 15.000 Ft kedvezmény. Fotózás akár 30 megapixellel! A részletes tájékoztató pdf formátumban megtekinthető a www.digitalisfototanfolyam.hu oldalon is.
*
*

FÉNYKÉPÉSZ KÉPZÉS
A Budapesti Szolgáltató- és Kézművesipari Szakképző Isk. iskolarendszeren kívüli OKJ-s Fényképész és fotótermék kereskedő képzést szervez.
A képzés ideje 1000 óra
A képzés végeztével, sikeres vizsga esetén Fényképész és fotótermék-kereskedő bizonyítványt adunk.
Az államilag elismert OKJ-s végzettség iparengedély kiváltására is alkalmas.
A képzés várható kezdési időpontja: 2010 október 20.
Jelentkezési határidő: 2010. szeptember 30
Képzés várható befejezési időpontja: 2011. november
Részletesen: www.kezmuves-prateru.sulinet.hu
*
*

A 2010-es Fotóművészeti Nyári Egyetem hallgatói részére meghirdetett fotópályázat eredménye
A zsűrizés jegyzőkönyve 2010. szeptember 14-én készült, a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus székházában (Bp., I. ker., Corvin tér 8.).
A zsűri tagjai: Dolezsán Ágnes fotóművész, Dóri Éva, a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus képzőművészeti referense és Győri Lajos a Magyar Fotóművészek Világszövetségének elnöke.
A pályázatra 60 szerző 570 képet küldött be. Kiállításra 60 szerző 76 alkotását javasolja a zsűri.
Díjazott alkotók és alkotások (sorrendiség nélkül):

Garamszegi Krisztina: Nyugdíjazva

Horváth Zoltán: Mit akarsz?

Mikó István: Szürke gulya

Molnár István Géza: Dargay Lajos szobrászművész

Szabó Márta: Börtönséta
A kiállításra elfogadott alkotások teljes képjegyzéke megtekinthető a www.mafosz.hu weboldalon.
A budapesti és a kalocsai fotókiállítás pontos időpontját és helyét később hozzuk nyilvánosságra. Az album várhatóan novemberben jelenik meg.
*
*

A 2009-2010-es tanévre meghirdetett Országos Diák Fotópályázat eredményei
A pályázat meghirdetésében és a kiállítás megrendezésében együttműködő partnerek:
Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus,
Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége,
Magyar Fotóművészek Világszövetsége.

A zsűri tagjai:
Dóri Éva képzőművészeti szakreferens Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus),
Szabó Márta fotóművész (Magyar Fotóművészek Világszövetsége),
Győri Lajos, a Fényképezés Alapítvány művészeti vezetője.
A Fényképzés a Vizuális Nevelés Szolgálatában Alapítvány által, a 2009-2010-es tanévre meghirdetett fotópályázatra 11 fotószakkör 116 tagjától 261 alkotás; továbbá 107 egyéni pályázótól 702 fotó érkezett be.
A zsűri valamennyi beérkezett alkotást külön-külön értékelt és pontozott. Minden zsűritag 1-10 pont közötti skálán fejezhette ki, hogy szerinte milyen értékekkel bír egy-egy alkotás a tartalmi, technikai, formai megoldások szempontjából. A három zsűritag egymástól függetlenül dolgozott Székesfehérváron, Biatorbágyon és Kalaznón. Az összesített pontszámokat tartalmazó listákat a zsűri teljes terjedelmében nyilvánosságra hozza a www.mafosz.hu weblapon.
A 2010. október 2-án 10 órakor nyíló Országos Diák Fotókiállításon a 16 pontot elért és az e feletti pontszámmal jutalmazott képek lesznek megtekinthetők, továbbá a 6. Nemzetközi Ifjósági Fotós Alkotótáborban készült legjobb felvételek. A kiállítás helyszíne: Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus, 1011 Budapest, Corvin tér 8.
A kiállítandó képek listája külön is megtekinthető a www.mafosz.hu weblapon.

Díjazás:
A szakkörök versenyében a kiállításra bejutott alkotások pontszámait összesítve született végeredmény:

I. helyezett: KLG Fotókör (Kossuth Lajos Gimnázium, Mosonmagyaróvár), amely a kiállításra bejutott képekre összesen 149 pontot kapott és így elnyerték az Oktatási és Kulturális Minisztérium által felajánlott 100.000 Ft-os fődíjat. A fotókör kiemelkedően jó munkáját jelzi az is, hogy ők kerültek I. helyre az összes képre kapott összesített pontszámok alapján is 386 ponttal). A szakkört Bacher József vezeti.

II. helyezett: Fehér Tyúk Képíró Kör (Deák Ferenc Gimnázium, Szeged) 89 ponttal. Vezetője Andóczi-B. József.

III. helyezett: a Szivárvány Fotóklub (Deák Diák Általános Iskola, Budapest) 84 ponttal. Vezetője: Fabó Katalin.
Az egyéni versenyben a legmagasabb pontszámot kapott fotók szerzői részesülnek díjazásban:
I. díj: Görgey Éva (Balassagyarmat) Verseny című alkotásáért (28 pont);
II. díj: Tyekvicska Virág (Balassagyarmat) Mutatvány című alkotásáért (25 pont);
III. díj: Mikovics Márton (Budapest): Ó, baby című alkotásáért (24 pont).
A díjakat 2010. október 2-án 10 órakor, az Országos Diák Fotókiállítás megnyitó ünnepségén adjuk át (MMIKL, 1011 Budapest, Corvin tér 8.).
*
*

Az Üssed-üssed vasacskám című fotópályázat eredménye
I. Mészáros Csaba
II. Tarcsa Balázs
III. Garainé Mariann
Különdíj: Marton Ágota
A megnyitó a kiírástól eltérően október 8-án 17 órakor lesz. Cím:
Kézművesek Háza, Székesfehérvár, Rác u. 27.
*
*

Fotókiállítások, események, meghívók
Szeptember 18-án 18 órakor nyílt meg a Soproni Fotóművészeti Kör negyedévente megrendezésre kerülő kiállítása Sopronban a Central Cafe-ban a Deák téren. A mostani kiállítás témája az ARC. A kör tagjai 1-1 képpel mutatják be számukra mit jelent számukra a kiállítás címe. A szokásoknak megfelelően most is 50×70 méretű képek kerülnek kiállításra, melyek a kiállítás ideje alatt megvásárolhatók. A kiállítás október 2-ig tekinthető meg a Central Cafe nyitvatartási ideje alatt. További információ az sfk.pgw.hu oldalon.
*
Az Ágens Kft. 6. Fotóárverése 2010. szeptember 30-án 18 órakor kezdődik a Vista Rendezvényközpontban (Bp., VI. ker., Paulay Ede u. 9.). Az árverésen szereplő régi fényképek és kortárs fotóművészeti alkotások szeptember 18-tól 28-ig az Ágens Fotóművészeti Galériában tekinthetők meg (Bp., II. ker., Fő u. 73.). A galéria hétfőtől péntekig 10 és 19 óra között, szombaton 10 és 16 óra között tart nyitva. További információk: www.agens90.com
*
2010. szeptember 28-án 17 órakor nyílik meg Forró Imre és Holop Ferenc fotókiállítása a Duna Menti Múzeum Zichy-palotájában (Komárno, Klapka György tér 9.). A tárlatot Nagy Tivadar AFIAP fotóművész, a Helios Fotóklub alelnöke nyitja meg.
*
A Home Galéria 1. Művészeti aukcióján 50 fotó is szerepel. Az árverést megelőző tárlat az Európa Galériában tekinthető meg (Bp., V. ker., Falk Miksa u. 18-20.) október 1-től 10-ig, minden nap 10 és 18 óra között. Az aukció október 11-én 18 órakor kezdődik a New York palotában (Hotel Boscolo).
*
Csabrendek Könyvtárában megnyílt Deákné Balogh Andrea (Bakony Fotóklub) Képek-hangulatok című fotókiállítása, amely október 15-ig tekinthető meg.
*

Bartók Andrásné Gyöngyvér (APS Stúdió, Leányfalu) Puszták népe című fotókiállítása 2010. október 9.-én, szombaton 17 órakor nyílik Nyergesújfalun, az Ady Művelődési Házban. A tárlat október 31-ig látogatható.
*

Babják Tamás (HEMO Fotóklub) Pillanatok című fotókiállítása 2010. szeptember 28-án 17 órakor nyílik Veszprémben, az Eötvös Károly Megyei Könyvtárban (Komakút tér 3.).
*

Dr. Nagy Attila AFIAP, AVÖAV, EMAFOSZ fotóművész (Soproni Fotóklub) kiállítását a kismartoni Kulturzentrumban (Eisenstadt, Schubertplatz 6.) Albert Kriegler, az Osztrák Fotóművészeti Szövetség (ÖGPH) elnöke nyitja meg, 2010. október 4-én 19 órakor.
*
Az idén immár 34 éves a Tartros Forrásánál Csángófesztivál, amelyet gyimesközéploki intézmények és szervezetek rendeznek Hargita Megye Tanácsával és a Hargita Megyei Kulturális Központtal együttműködve 2010. szeptember 25-26-án. Az idei rendezvény kiemelt programpontja a Csángó Hagyományőrző Ház avatója Gyimesközéplokon. Szeptember 25., szombaton 11 órakor itt nyílik meg a Gyimesi életképek című fotókiállítás, ahol a budapesti Néprajzi Múzeum gyűjteményéből archív fotók és Ádám Gyula gyimesi zenészekről készült képei tekinthetők meg.
*
*

Fotótábor Parajd községben
2010. szeptember 17-24. között kerül megszervezésre, sorban a XVII. fotótábor, a székelyföldi Sóvidék Udvarhelyszékhez tartozó részének központjában, Parajd községben. A meghívott fényképészek ezen vidék életét, tájait és a tábor zárásaként minden év szeptember harmadik hétvégéjén megrendezett Nemzetközi Töltöttkáposzta fesztivált is megörökítik, dokumentálják. A földművelés és állattartás mellett a község falvai bővelkednek olyan mesteremberekben, mint ácsok, asztalosok, zsindelykészítők, kőművesek, kovácsok, bádogosok, szabók, cipészek és nem utolsósorban a környék hírességéből élő sóbányászok. Szervezők: Parajd Község polgármesteri hivatala, Petőfi Sándor Művelődési Ház, Szent Borbála Napközi Otthon, Hargita Megye Tanácsa, Udvarhelyszék Kulturális Egyesület, Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont. Résztvevő fotósok: Péter Hajnal, Pál Antal, Antal Levente, Kelemen Lajos, Vinczefi László (Sepsiszentgyörgy), Kozma Erzsébet (Zetelaka), Flórián Csaba (Béta), Fekete Réka, Kibédi Sándor, Vass Lehel, Balázs Ödön (Székelyudvarhely).
*
*

Magyar sikerek külföldön
Az Argentínában megrendezett 15° Salón Mercosur Internacional Diógenes Taborda 2010 című fotópályázaton

Incze Domokostól AFIAP, E-MAFOSZ (F’10 Fotóklub, Csíkszereda) két képet díjaztak, egy első és egy második díjjal.
*

Kerekes Istvántól EFIAP/s (Mosonmagyaróvár) az Angliában megrendezett 31th Northern Counties International Salon of Photography 2010 című pályázaton négy alkotást fogadtak el kiállításra, melyből a „Yelena” című fotója PSA Silver Medalt kapott. A „Tekintet” című fényképe pedig Willy Suys – Judges Medalban részesült. A Szerbiában megrendezett 34th International Photography Exhibition – Child 2010 kiállításon tizenegy képe kerül falra, melyből a „Yelena” című munkája PSA Gold Medalban részesült. A Budapesten megrendezett II. Krepuska természetfotó versenyen, 2 fényképe részesült díjazásban. A meghirdetett két kategóriában beküldött 6 képből álló kollekciójával, elnyerte a verseny fődíját, a „Krepuska Géza Természetfotó Díj – 2010” -et.
*
*

X. Nemzetközi Magyar Fotóművészeti Kiállítás
Rendező: a Magyar Fotóművészek Világszövetsége
Helyszín: Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus, 1011 Budapest, Corvin tér 8.
A kiállítás látogatható: 2010. szeptember 21-től 30-ig
Kiállítók: Adelmann István, Baán Katalin E-MAFOSZ, Balázs Ödön, Bálint Zsigmond AFIAP, E-MAFOSZ/g, Bándi András, Bátky Tamás, Bozsoki Adrienn, Czire Alpár, Csákány Lóránt, Demeter Iringó, Farkas Szabolcs, Fekete Réka, Gergely József, Görbe György, Haragos Zoltán EFIAP, Holop Ferenc, Incze Domokos AFIAP, E-MAFOSZ, Incze István AFIAP, Jakab Tibor EFIAP/s, Kálmán H. Szilvia, Kálmán Roland, Kanovits Gábor, Kaprinay Éva, Kerekes István, Kibédi Sándor, Kovács László Attila, Kovács Réka, Kozma Erzsébet, Kucsera Jenő AFIAP, Lőkös Zoltán EFIAP, E-MAFOSZ/g, Magyarosi Réka, Moldován Mihály EFIAP/b, E-MAFOSZ/g, Moldován Zsolt, Ölbey Zoltán E-MAFOSZ, Prezmeczky Péter, Rogoza Ferenc, Roncsák József, Semnic Róbert, Svec Andrea, Dr. Szabó József, Ifj. Szabó József, Szabó Márta E-MAFOSZ, Szathmáry-Király Ádám EFIAP, E-MAFOSZ/g, Szita László AFIAP, E-MAFOSZ, Dr. Szőke Attila, Teutsch Alpár, Tóth Zsuzsanna AZ ÉV FOTOGRÁFUSA 2010, Török Gáspár EFIAP, Urak István, Várday Béla, Varga Tamás, Varga Tibor AFIAP, Vass Lehel, Veres Izolda, Viczay Lajos AFIAP, E-MAFOSZ/g, Vida József, Vinczefi László, Vincze-Jancsi Szabolcs, Zágon László EFIAP, E-MAFOSZ/g
További információk: Győri Lajos, email: gyoril@mmikl.hu, tel.:(1) 225-6033
*
*

„A világ gyermekei” nemzetközi digitális fotópályázat ….
….amelyet a Szingapúri Fotográfiai Társaság (PSS), a Nemzetközi Fotóművészeti Szövetséggel (FIAP) karöltve szervez a két szervezet 60 éves évfordulója alkalmából.
„A világ gyermekei” témája: a pályázatra szánt képek fókuszában a gyermekek és napi tevékenységük legyen. Portrék, életképek, gyermek a családban, gyermekközösségek, stb..
A részvétel feltételei:
Mivel a pályázaton a FIAP tagországai vehetnek részt, így a hazai előzsűrizésre csak a Magyarországon élő alkotók pályázhatnak életkortól, foglalkozástól és szakmai szervezethez való tartozásuktól függetlenül.
Az előzsűrizést Magyarországon a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége (MAFOSZ) szervezi, de nemcsak tagszervezetei részére. Minden nemzeti szövetség egy ország-kollekciót, összesen 20 digitális alkotást továbbíthat Szingapúrba, szerzőnként maximum 2-2 digitális felvételt.
A készülő fotókiállítás meg kíván felelni az UNESCO törekvésének is, mely szerint a képek tíz százaléka a szegény/elnyomott gyermekek helyzetét mutassák be.
A részvétel fontos feltétele, hogy a fotók többsége Magyarországon készüljön.
A hazai előzsűrizésre egy szerző maximum 10 digitális felvételt küldhet be a következő műszaki paraméterek figyelembe vételével:
1. A képek lehetnek színesek, vagy fekete-fehérek;
2. 8-bites digitális JPEG formátumban, a képek hosszabbik oldalának minimálisan 2000 pixelnek kell lenni és a képfájlok tömörítésének legalább JPEG 10-es kompresszióval kell készülniük;
3. Digitális beavatkozások csak minimális mértékben végezhetők a képeken, melyek nem torzítják a valóságot.
4. A fájlok elnevezése: Családnév_Keresztnév_nevezésilapszerintisorszáma.jpeg
5. A nevezési lap kitöltése kötelező és emailen beküldhető. A nevezési lap fájlneve: Családnév_Keresztnév.doc (csak 2003-as Word dokumentumban fogadjuk a nevezési lapot).
6. A képek és a nevezési lap csatolva egy üres levélhez a következő email-címre küldhetők:
avilaggyermekei@gmail.com (Figyelem! Tömörített állományokat, óriásleveleket, nem fogadunk és nem csomagolunk ki).
Egy-egy email ne haladja meg a 15 Mb-ot. Inkább küldje be több levél mellékleteként a pályázati anyagot..
7. Beérkezési határidő: 2010. november 27-én reggel 6.00 óra
8. A beküldött képekből kiválasztott 20 alkotást továbbküldjük a Szingapúri Fotográfiai Társaságnak, továbbá egy fotóalbumban közzétesszük a www.mafosz.hu honlapon is a szerzők nevének feltüntetésével. A pályázattal és a kiállítással kapcsolatos publikációkért felhasználási díjat, szerzői jogdíjat sem a közreműködők, sem a rendezők nem fizetnek. Ezért csak az jelentkezzen a pályázatra, aki ezt a feltételt elfogadja.
9. Amennyiben a pályázatra beérkezett anyagban további 60-70 kép alkalmas lesz kiállításra, akkor a MAFOSZ megvizsgálja 2011-ben annak a lehetőségét, hogy a Gyermeknapon ezekből önálló kiállítást rendezzen. Erről azonban költségvetési okokból csak februárban születik döntés.
10. A zsűrizés eredményét a Fotósélet hírlevélben hozzuk nyilvánosságra és emailben küldünk értesítést a szerzőknek 2010. december 12-ig.
11. A hazai előzsűrizésnek nincs nevezési díja. Az ország-kollekció külföldi nevezési díját a MAFOSZ fizeti.
12. Minden pályázó szerzőnek rendelkeznie kell beküldött pályamunkája egyedüli szerzői jogaival – a PSS, a FIAP és a MAFOSZ nem vállal felelősséget semmilyen szerzői és személyiségi jogsértésért.
13. A fotópályázatot a FIAP támogatásával szervezik – az elfogadások szerzőnként beszámíthatók a FIAP minősítésekre beadott kérelmeknél.
14. Azok a pályázatra beküldött képek, amelyeknek kitöltik az IPTC adatmezőit (az ingyenesen letölthető és használható IrfanView programmal) felkerülhetnek a Közösségi Vizuális Napló weblapra is: www.kvn.hu
15. További információk kérhetők telefonon: (1) 225-6033 és emailen: gyoril@mmikl.hu
*
*

XI. ORSZÁGOS NÉPRAJZI FOTÓPÁLYÁZAT
A Zala Megyei Közművelődési Intézmény pályázatot hirdet az ország néprajzi hagyományait, annak kibontakozó új hajtásait művészi szinten bemutató fotókiállításon való részvételre.
A pályázat kiterjed a település, építkezés, berendezés, népviselet, népművészet, népszokások, népi munkafolyamatok stb., valamint a fentiek helyébe lépő új szokások kialakulóban lévő hagyományok művészi megjelenítésére.
Pályázati feltételek:
Beküldendők a fentiekben megjelölt témakörű felvételek.
A pályázatra szánt képek bármely technikával (színes, fekete-fehér) papírképen küldhetők meg.
A pályázatra maximum 6 kép küldhető, a sorozat egy képnek számít. (Sorozat legfeljebb 6 kép lehet.)
Nevezési díj nincs.
Képméret: (hosszabbik oldal 30 cm); ezért a pályamunkákat egységes méretű 30 x 40 cm-es paszpartun kérjük, miután a képek ennek megfelelő szabványkeretben kerülnek kiállításra.
Beküldési határidő: 2010. szeptember 26.
Cím: Zala Megyei Közművelődési Intézmény
8903 Zalaegerszeg, Pf: 21.
A beküldött képeken fel kell tüntetni az alábbiakat:
a szerző nevét, pontos címét,
a kép címét vagy téma megjelölését,
a felvétel helyét, időpontját,
a képek sorszámát: 1 – 6-ig (a nevezési lappal megegyezően)
A képeket a legnagyobb gondossággal kezeljük, azonban az esetleges postai sérülésekért felelősséget nem vállalunk.
A mellékelt nevezési lap kitöltése kötelező.
A képek elfogadásáról a kiállítás tekintetében a bíráló bizottság határoz, amely ellen fellebbezésnek helye nincs.
A kiállítás Bíráló Bizottságát a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus, a MAFOSZ neves szakemberei és néprajzosok alkotják.
Díjak: A zsűri által kiválasztott alkotások értékes díjakban (I; II; III.) és külön tárgyjutalmakban (képző és fotóművészeti albumok) részesülnek.
Kiállítási naptár
Beküldési határidő: 2010. szeptember 26.
Zsűrizés: 2010. október
Kiállítás: 2010. novemberében, Nagykanizsán
Egyéb információk: A kiállítási anyagot igény szerint több helyen is tervezzük bemutatni, ezért az alkotások visszajuttatásának időpontját az alkotókkal külön egyeztetjük.
Bővebb felvilágosítás Gödörházi Norberttől kérhető, telefon: 92/314-120,
e-mail: godorhazi.norbert@zmki.hu

Helyesbítés
A minisztérium weblapcímében betűcsere volt.
Emlékeztető és kivonat
Kulturális kitüntetések, javaslattétel, adományozás rendje
2011. január 22., a Magyar Kultúra Napja alkalmából

Csokonai Vitéz Mihály Alkotói Díj: 7 fő

Csokonai Vitéz Mihály Közösségi Díj: 5 együttes vagy közösség
Az adatlap letölthető: a www.nefmi.gov.hu weblapról, a minisztérium menüpontban található kitüntetések almenüből, továbblépve a kulturális kitüntetésekre.
Felterjesztés helye: Nemzeti Erőforrás Minisztérium, Kultúráért Felelős Államtitkár (1055 Bp, Szalay u. 10-14.)
Határideje: a díjátadást megelőző év október 1-ig.

Fotósélet – 2010. szeptember 20.
A Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus és a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének elektronikus hírlevele
Felelős szerkesztő és kiadó: Győri Lajos
Webszerkesztő: Szabó Márta
Szerkesztőség: gyoril@mmikl.hu : Telefonszám: (1) 225-6029; (1), 225-6033;Telefax: (1), 225-6030
Üzenetrögzítő éjjel-nappal: (1), 212-6258, Postacím: MAFOSZ, 1011 Bp., Corvin tér 8.
Archív számok megtalálhatók a www.mafosz.hu weboldalon. Megjelenik a Nemzeti Kulturális Alap Közművelődési Kollégiumának támogatásával

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,492RajongókTetszik
197KövetőKövetés
694FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles