26.9 C
Budapest
szombat, augusztus 13, 2022
KezdőlaphírMegújult a FotoKlikk!

Megújult a FotoKlikk!

Szeretettel köszöntjük régi és új látogatóinkat, felhasználóinkat a megújult FotoKlikken.
Várva várt pillanat érkezett el a 7 éves FotoKlikk életében. Megújítottuk a teljes honlapot, frissítettük az adatok nagy részét, átdolgoztuk a honlap működését, újdonságokkal várjuk látogatóinkat.

A fotós közélet híreit,  aktuális kiállításokról, eseményekről szóló tudósításokat és a legfrissebb pályázati kiírásokat áttekinthetőbb formában, új megjelenéssel kínáljuk olvasóinknak.

Kedvenc újításunkkal, az eseménynaptárral minden felhasználónk a neki legfontosabb keresési szempontok szerint tekintheti meg az aktuális kiállításokat, eseményeket. Az időbeni és földrajzi szűrési lehetőségeket használva ugyanolyan egyszerű megtudni, milyen kiállítás látható holnap Debrecenben, mint hogy milyen természetfotó pályázat zárul jövő héten.
Az új fejlesztésekkel megteremtettük a lehetőségét annak, hogy a FotoKlikk mint virtuális képtár és szakmai közösségi portál is működhessen. Felhasználóink bemutatkozhatnak fotósként, népszerűsíthetik saját és fotós klubjuk, egyesületük munkáját, érdeklődési körüknek megfelelő új csoportokat hozhatnak létre, ismeretségeket köthetnek, megismerhetik mások munkáját.  Most már lehet egyszerre akár nagy mennyiségű képet is feltölteni, melyek galériába rendezve személyekhez, eseményekhez helyszínekhez kapcsolhatók. Regisztrált felhasználóink szerkesztői tartalmakat is küldhetnek be, véleményezhetik és kiegészíthetik a beküldötteket. Szívesen fogadunk minden olyan hírt, információt, amely a többi fotósnak is érdekes lehet.
Szeretnénk, ha régi és új látogatóink minél inkább sajátjuknak éreznék a Fotoklikket, ezért kérjük, próbálják ki az új funkciókat, éljenek az új lehetőségekkel, ismerjék meg a megújult honlapot.
Látogatóink  véleményeit és javaslatait az info@fotoklikk.eu címen várjuk.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>
Budapest
kevés felhő
26.9 ° C
27.5 °
26.3 °
47 %
1.8kmh
20 %
szo
30 °
vas
32 °
hét
34 °
ked
35 °
sze
36 °

További friss hírek