Radisics Milán: Canon EOS Safari

0
93

Az idén 20 éves a Canon EOS rendszer. A jubileum megörökítése céljából a Canon nagy születésnapi EOS Safarit szervezett az európai fotósok, ujságírók részére.

A sajtóút helyszíne Kenya, Mount Kenya szomszédságában található Laikipia fennsík. A 109 szafarizó közé országunkból két képviselőt hívtak meg Imre Tamást (www.imre-photo.hu), és Radisics Milánt (www.milan.hu). A fotósok éles körülmények között fogják tesztelni az új 40D-t és az EOS-1Ds MarkIII fényképezőgépeket, és ebben segíteni fognak nekik az igazi profik: Michael Nick Nichols (a National Geographic állandó fotósa) (www.michaelnicknichols.com), Ziv Koren (Polaris Images) (www.zivkoren.com), Gerry Knight (World Press Photo zsűrijének elnöke) (www.viiphoto.com/photographer.html) és Andy Mettler (svájci sport-fotós) (www.swiss-images.ch). Az EOS safari vendégei között meg fognak jelenni a Canon vezérigazgatóság tagjai is: Tsunemasa Ohara, Kazihiko Noguchi és Hiroto Kato urak.

Az EOS safari kedden kezdődik és a következő pár napban követni fogjuk a safari kalandjait, eseményeit, olvashatjuk, hogyan viselkednek az új vasak munka közben, és természetesen a FotoKlikk olvasói exkluzív fotókat is láthatnak majd.

Radisics Milán