szerda, július 28, 2021
Kezdőlaphírkönyv, újságSzerkesztő: Székely László: Pécs ortofotók (magyar-angol-német)

Szerkesztő: Székely László: Pécs ortofotók (magyar-angol-német)

A reprezentatív kiadvány Pécs és környéke vonzerejének különleges bemutatása mellett közvetlenül használható műszaki, gazdasági, tudományos elemzésekhez, tervezésekhez.

A digitális ortofotó speciális légi felvételek perspektív torzításoktól mentesített változata. E nem mindennapi képek az ezredforduló légi fényképészeti csúcstechnológiájával készültek. A reprezentatív kiadvány Pécs és környéke vonzerejének különleges bemutatása mellett közvetlenül használható műszaki, gazdasági, tudományos elemzésekhez, tervezésekhez. Szárnyaló felfedez? utunkat könnyíti, hogy az ortofotókon a teljes utcanévhálózat is olvasható. Részlet a szerkeszt? el?szavából: `Pécs mediterrán bája köti le figyelmét? Első egyetemünk és Janus Pannonius virágzó mandulafájának kései utódai? 296 km2 nagyságú, varázslatosan változatos vidék tárulhat Ön elé, centrumában a legújabb hazai világörökség emlékei – Európa legnagyobb, épségben ránk örökített középkori városfala sziluettjét?l oltalmazva…` 6772 méter magasból.

NoGun
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

További friss hírek