6.3 C
Budapest
Friday, April 26, 2024

Természetfotók az Esélyhajón: Pölös Zoltán fotókiállítása

„Egy hajóban evezünk” címen szervezett tiszai hajókirándulást a Korinta Alapítvány a szegedi Odú Fejlesztő Központ és a CsigaBiga Észak-vajdasági Gyógypedagógusok Egyesülete közreműködésével az Esélyegyenlőség Napja alkalmából fogyatékos gyermekeket és fiatalokat nevelő Csongrád megyei és délvidéki családok és civil szervezetek számára.
A rendhagyó utazás alapvető céljaként azt határozták meg, hogy nyomatékosan hívja fel a figyelmet az esélyegyenlőség fontosságára és békésen, nevelő szándékkal tiltakozzon a hátrányos helyzetben élőkkel szemben megnyilvánuló minden diszkrimináció ellen.
Az Esélyhajó május 8-án 10.30-kor indult a Szegedi hajóállomásról és az épülő új Tisza-hídig vitte fel utasait, majd megfordult és a Boszorkánysziget érintésével több mint 3 óra hajókázás után kikötött a hajóállomásnál. Útközben Magyar Adél, a Korinta Alapítvány elnöke a fedélzeten megnyitotta Pölös Zoltán Down-szindrómás fiatalember fotókiállítását. Zoltánnak volt kitől tanulnia, képzőművész szülei és fotóművész nagyapja már korán megszerettette vele a képek és a fotográfia világát. A kiváló esztétikai érzékről árulkodó képek virágokat és természeti jelenségeket ábrázolnak, ez segíti a művészt egyformaságunk megélésében.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,492RajongókTetszik
197KövetőKövetés
695FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles