6.7 C
Budapest
Thursday, April 25, 2024

Fotósélet – 2009. szeptember 14.

Búcsúzunk…

…. Szabó Hajnalkától (Szlovákia, Kisújfalu), aki húsz évesen hagyott el bennünket. A fiatal tehetség 2008 nyarán vett részt a 4. Nemzetközi Ifjúsági Fotós Alkotótáborban, Balatonalmádiban. Ott készült alkotásai egy évig vándoroltak az Országos Diák Fotókiállítás anyagában. A Magányosan című felvétele megjelent a Kortárs magyar fotográfia fiatal tehetségei – 2008 című fotóalbumban, amely megtalálható a szövetség honlapján is. Czibula Ádám Szabó Hajnalkáról készült fotója pedig a Kortárs magyar fotóművészet 2008-as albumában látott napvilágot: http://www.flickr.com/photos/magiaboyz/2820665077/

Emlékét megőrizzük!
*
*

Emlékeztető és kivonat
Kulturális kitüntetések, javaslattétel, adományozás rendjéből
Január 22., a Magyar Kultúra Napja alkalmából

Csokonai Vitéz Mihály Alkotói Díj:7 fő
A nem hivatásos, amatőr színjátszás, vers- és prózamondás, bábjátszás, kórus, és zeneművészet, képző-, fotó,film-, videó-művészet, táncművészet, valamint a hagyományőrzés, a tárgyalkotó és előadó népművészet területén működőknek – hosszabb ideje kimagasló művészeti munkát végző – egyéni alkotóknak, művészetpedagógusoknak, művészeti együttes vezetőknek.

Felterjesztés helye: Oktatási és Kulturális Minisztérium, Társadalmi és Civil Kapcsolatok Titkárságára (1055 Budapest, Szalay utca 10-14.)

Határideje: a díjátadást megelőző év október 1-ig.
*

Csokonai Vitéz Mihály Közösségi Díj:5 együttes vagy közösség
A nem hivatásos, amatőr színjátszás, vers- és prózamondás, bábjátszás, kórus- és zeneművészet, képző-, fotó, film-, video-művészet, táncművészet, valamint hagyományőrzés, a tárgyalkotó és előadó népművészet területén működő – hosszabb ideje kimagasló művészeti munkát végző – amatőr együtteseknek, művészeti alkotó közösségeknek.

Felterjesztés helye: Oktatási és Kulturális Minisztérium, Társadalmi és Civil Kapcsolatok Titkárságára (1055 Budapest, Szalay utca 10-14.)

Határideje: a díjátadást megelőző év október 1-ig.

Az adatlap letölthető: www.okm.gov.hu (a főoldalon levő menüsorból: minisztérium, kitüntetések, kulturális kitüntetések almenüből)

A javaslatnak tartalmaznia kell – a kitüntetések adományozását szabályozó törvények, rendeletek, határozatok feltételeit figyelembe véve – a kitüntetésre javasolt személyi adatait (név, születési adatok, anyja neve, lakáscíme, elérhetősége, e-mail, munkahelye, beosztása, foglalkozása, tudományos fokozata, korábbi állami kitüntetései, valamint díjaknál adóigazolási szám) és a szakmai indoklást külön lapon.
*
*

MAFOSZ kitüntetések és diplomák
A MAFOSZ Kitüntetési Bizottsága 2009. október 30-ig várja a diplomák igénylésével, kitüntetések adományozásával kapcsolatos adatlapokat, dokumentációkat. A szabályzatok és a nyomtatványok megtekinthetők a www.mafosz.hu weblapon a MAFOSZ menüpontban.
*
*

Fotókiállítások, események, meghívók
A 2008/2009-es tanévben a diákok részére meghirdetett országos fotópályázatra beküldött képekből, továbbá a nyári alkotótáborban készült fotókból válogatva, felépült az Országos Diák Fotókiállítás. A tárlatra bejutott alkotások teljes listája megtalálható a www.mafosz.hu weblapon (szept. 16-tól). A kiállításon szereplő képek a Kortárs magyar fotográfia fiatal tehetségei – 2009című fotóalbumban is megjelennek. Aki megtalálja nevét a kiállítók listáján egy tiszteletpéldányt átvehet a könyvből a tárlat megnyitó ünnepségén.

Helyszín: Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus, 1011 Bp., Corvin tér 8.

Időpont: 2009. október 3-án 10.00
A 2009/2010-es tanév fotópályázatának feladatait egy hét múlva küldjük ki a hírlevélben.
*

Rózsa Zsuzsanna fotókiállítása Dzsingisz kán gyermekei címmel 2009. szeptember 18-án 18 órakor nyílik a Sambhala Tibet Központban (1012 Bp., Attila út 123.). A tárlat október 31-ig látogatható.
*

Vörösné Endrei Erzsébet (Hatvan) honlapja megújult, amelyet ezúton ajánl az érdeklődők figyelmébe: www.vendrei.hu
*
Láng Tibor E-MAFOSZ/g (Bakony Fotóklub) cikke Lucien Hervé (Elkán László) munkásságáról a www.mafosz.hu weblapon, a fotótörténeti cikkek között olvasható.
*
A Magyar Fotográfia Napjához kapcsolódóan az V. Nemzetközi Ifjúsági Fotós Alkotótábor képeiből rendezett kamara kiállításra várunk minden kedves érdeklődőt a Vedres-Galériába (Szeged, Horváth M. u. 2-26, Vedres Szakközépiskola i. em.)! a kiállítás megtekinthető október 2-ig, munkaidőben. A kiállított képek és alkotóik: Kiss Imre: Lóháton; Kónya Róbert: Vágyakozás, Kovács Attila: Füst, Molnár Mónika: Vágyódás, Molnár Mónika: Patacsata, Molnár Sarolta Szonja: Körmenet, Salamon László: Az évek tengerén, Salamon László: Utolsó emlék, Szabó László András: A kovács, Tyekvicska Virág: Észre sem veszel.
*

Murvai György AFIAP (Magyar Fotóművészek Világszövetsége (Miskolc) ARCULAT című fotókiállítása szeptember 14-én, 16 órakor nyílik Rozsnyón,a GOS Galériában. Megnyitja Helena Novotna a Galéria igazgatója és Tánczos Tamás.
*
A nyíregyházi Helios-Art Fotóklub Egyesület kiállítást rendez a nyíregyházi megyei könyvtárban, “Tájak, Portrék, Életképek” címmel. Megnyitó 2009 szeptember 18-án pénteken 16.30-kor. A kiállítás anyagát Sikolya Tibor, Kovács Gábor, Dr. Kalocsai Gábor, Németh Péter és Koncz András fotózta. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.
*

Fényképek Kossuth Lajosról – kiállítás a ceglédi Kossuth Múzeumban
A megszámlálhatatlan mennyiségű Kossuth-ábrázolások közül ezúttal a fotókból állította össze legújabb kiállításának anyagát a Kossuth Múzeum. A tárlaton kevésbé ismert felvételek is láthatók; olyanok, amelyek így együtt csak ritkán kerülnek a közönség elé. Ilyen meghívón látható, az 1860-as évek legelején készült, az Itáliába áttelepült Kossuthot ábrázoló fotográfia. A ceglédi Kossuth-kultusz jellegzetes darabja a turini 100-as küldöttség tagjai számára készült, díszes keretben elhelyezett dedikált felvétel. A halott Kossuthot megörökítő olasz fényképész műve is bekerült a kiállításba. A Kossuth Múzeum legfrissebb szerzeménye, a „pöttyös nyakkendős” felvétel szintén helyet kapott a bemutatón. A kiállítás keddtől vasárnapig 10-től 18-óráig látható a Kossuth Múzeumban.
*
A Dunakanyar Fotóklub rendezésében mutatják be Gyimesi Sándor emlékkiállítását Vácon, a Madách Imre Művelődési Központban. Megnyitó 2009. szeptember 25-én 17 órakor. Látogatható október 11-ig.
*

Fotóbörze
Október 11-én 9 órától a Ferencvárosi Művelődési Központban (IX. ker., Haller u. 27.) fotóbörzét rendeznek eladóknak, vásárlóknak, gyűjtőknek. Asztalok jegyzése: 216-1300, 476-3410. A téli börze december 13-án lesz ugyanitt.
*
*

Magyar sikerek külföldön

Kerekes István EFIAP/b (Mosonmagyaróvár) Az 5th International Photo Contest – Hanoi – Vietnam (VN-09), 4 fotóját fogadták el, melyekből a “Mekong gyermeke” című alkotás FIAP Honoris Mention -ban részesült. A “Bucovina Mileniul III” – 7th International Salon of Photographic Art – Romania 3 fotója kerül kiállításra amelyből az “Egyedül” című munka FIAP Honoris Mentiont kapott. A 2nd International Salon of Digital Photography – Narava 2009 – Slovenia, hat fotója kerül bemutatásra, melyből a “Tűzifa” című munka PSA Honoris Mention – ban részesült. A 4rd International Salon of Art Photography -“Pokrova Vernissage 2009”- Ukrajna, szabad kategóriában az „Egyedül” című fotója Diplomas from National Photo-Artists’Union Ukraine -ban, míg természetfotó kategóriában a „Tájkép nyulakkal” című fotó szintén Diplomas from National Photo-Artists’Union Ukraine -ban részesült.
Az 56th Singapore International Photography Award – 2009, az Utazás kategóriában az “Este az Alpokban” című fotója PSS Merit Award -ban részesült, míg a “Tőzike” című kép a Természetfotó kategória nagydíját – Best picture in Section – a Dato Loke Wan Tho Memorial Gold Medal -t kapta. A 33rd Taipei International Salon of Photography – Taiwan 8 munkája kerül kiállításra, és ebből 4 díjazott lett. Szabad kategóriában: “San Giovanni’ című fotó PST (Photographic Society of Taiwan ) Honoris Mention -ban, a “Grimm mese” című kép szintén PST Honoris Mention -ban részesült. Természetfotó kategóriában: a “Szitakötők” című alkotás PST Honoris Mention -ban míg a “Nyárilúd” című fotó PST Silver Medal -ban részesült.
*

Bese Zoltántól (Dabasi Fotóklub Egyesület) a svéd 9th Malmö International Exhibition of Photographic Art 2009 pályázaton két képet fogadtak el bemutatásra.
*
*

Kölcsönözhető kiállítások
A Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége és a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus korábban felépített, keretezett, feliratozott komplett fotókiállításokat kínál térítésmentes kölcsönzésre:
MAFOSZ Szalon (130 db 30×40-es keretben)
Ausztrália (75 db 30×40-es keretben)
Utazás a világ körül (70 db 24×30-es keretben)
Mint a mesében… mesés fényképek (80 db 30×40-es keretben)
Időpontok egyeztethetők: gyoril@mmikl.hu vagy telefonon 225-6033-as számon.
*
*

Jegyzőkönyv
amely készült a FotoFeszt – Fesztivál fotók digitális pályázatának zsűrizéséről, 2009. szeptember 7-én Budapesten, a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus székházában.
A zsűri tagjai:

Folcz Tóbiás AFIAP fotóművész (Soproni Fotóklub, Sopron)

Homoga József AFIAP fotóművész (Nógrád Megyei Fotóklub, Salgótarján)

Molnár István Géza aranydiplomás fotóművész (Heves Megyei Fotóklub, Eger)

Szabó Márta, a Magyar Fotóművészek Világszövetsége tagja (Székesfehérvár)

Győri Lajos, a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének elnöke
A zsűrizés módszere:
A pályázat meghirdetője a beérkezett képek adatait excel táblázatba foglalta, a pályázók azonosítási számának feltüntetésével; a képeket azonos sorrendben egyedi azonosítóval látta el és egy fotóalbumba rendezte.
A zsűri tagjai az ország öt különböző településén tekintették meg a táblázattal azonos sorrendben szereplő pályaműveket;
Minden képet 0-10 pontig értékeltek, az adott pontszámokat a táblázatban feltüntették;
A zsűri tagok a saját értékelésüket tartalmazó táblázatot emailben küldték el a zsűri elnökének, aki a pontszám oszlopokat egymás mellé másolta, majd az excel táblázatban összesítette soronként a pontokat.
Ezután rendezte a táblázatot az összesített pontszámok szerint, csökkenő sorrendben.
A pontszámok meghatározták a díjazott képeket és alkotókat.
I. díjat nyert Váradi Levente, a Jászság Népi Együttes MŰPA című alkotásával (41 pont);
II. díjat nyert Engyel Gábor az Örömtánc című alkotásával (38 pont);
III. díjat nyert Tiszavölgyi Zsolt Látlak című alkotásával (37 pont).
Az összesítést követően, a zsűritagok megtekintették a táblázatot, ellenőrizve a saját oszlopukban szereplő adatokat. A zsűri a jegyzőkönyv melléklete tartalmazza a pályázók nevét, a kép címét és a képre adott pontszámokat, az összesítés csökkenő sorrendjében. Megtekinthető a teljes lista: www.mafosz.hu weblapon.
*
*

15.Jász-Nagykun-Szolnok Megyei FOTÓPÁLYÁZAT – 2009
A Magyar Fotográfia Napja és Szolnok Város Napja alkalmából a Fotóklub meghirdeti a 15. megyei fotópályázatot. A pályázaton részt vehet minden Jász-Nagykun-Szolnok megyében élő, dolgozó, vagy innen elszármazott amatőr, vagy hivatásos fotós, életkortól függetlenül. Megyén kívüli lakcím esetén jelezni kell a megyéhez kötődés módját.
A fotók témája, műfaja kötetlen, de felhívjuk az alkotók figyelmét, hogy 2009. az innováció és a kreativitás európai éve. Várjuk a kreatív szemléletű és kidolgozású képeket is. Beküldhető max. 5 db bármilyen technikával készült – megyei pályázaton még nem szerepelt – alkotás.
A fotókat kétféle módon lehet beküldeni:

Papírkép:hosszabbik oldala legalább 24 cm.
A képek hátoldalán és a kísérőjegyzéken fel kell tüntetni a sorszámot, a kép címét, a szerző nevét és lakcímét.

Digitális formában (CD vagy DVD) az alábbi paraméterekkel:
JPG file formátum; 1024 X 768 képfelbontás; min. 1.5 MB és max.5 MB képnagyság; 300 Dpi nyomtatási felbontás;
Képazonosítás: pályázó neve – kép sorszáma – kép címe(pl. KovácsJános-1-Naplemente)
Képjegyzéket papíron kérünk mellékelni, a szokásos adatokkal.

Nevezési díj:800,- forint / pályázó,
amit a Jászkun Fotóklub Tiszaföldvár és Vidéke Takarékszövetkezetnél vezetett 70000083-50003448 számú számlára kell utalni / befizetni „Megyei Fotópályázat” jelzéssel.
A pályázati anyagoknak 2009. november 5-ig kell beérkezniük a szolnoki Aba-Novák Kulturális Központba. Postacím:Jászkun Fotóklub 5000 Szolnok Hild J. tér 1. Személyesen is leadható a Kulturális Központ információs szolgálatán, visszaküldésre alkalmas csomagolásban.
A fotókat gondosan kezeljük, de az esetleges postai sérülésekért felelősséget nem vállalunk.
A beérkezett alkotásokat a Fotóklub által felkért zsűri fogja elbírálni és a díjakat odaítélni. A digitálisan beküldött elfogadott alkotásokról kiállítási kópiát készítünk.
A zsűri döntése ellen fellebbezésnek nincs helye.
A kiállítás megnyitása és az ünnepélyes díjátadás 2009. december 5-én 11 órakor lesz az Aba-Novák Kulturális Központban, melyre minden pályázót meghívunk.
Az el nem fogadott fotókat a megnyitó után át lehet venni a Fotóklubban. A CD vagy DVD-t nem küldjük vissza ,de azok a megnyitó alkalmával vagy a fotóklubban egy éven belül átvehetők.
A kiállított képeket 2010. március 31-ig visszajuttatjuk a szerzőknek, vagy átvehetők a klubfoglalkozásokon csütörtökönként 17 órától.
*
*

A VADÁSZAT A VILÁGBAN fotópályázat
A sepsiszentgyörgyi CAMERA CLUB SICULORUM fotóklub meghívja Önt, a „VADÁSZ FESZTIVÁL” (Málnás, Kovászna megye) keretein belül először megrendezésre kerülő „A VADÁSZAT A VILÁGBAN” témájú fotó-kiállításra. A „VADÁSZ FESZTIVÁL” rendezője Málnás község Polgármesteri Hivatala, a HORIZONT egyesület, együttműködésben a CAMERA CLUB SICULORUM fotóművészeti egyesülettel, támogatója pedig a magyarországi CORVINUS rt. A fotókiállítás a ROMÁNIAI FÉNYKÉPÉSZEK EGYESÜLETE (026/2009) védnöksége alatt kerül megrendezésre.
SZABÁLYZAT:
1) A kiállítás témája: „VADÁSZAT A VILÁGBAN” (Ideérthető minden olyan fénykép, ami a vadászatot, az állatokat, a vadászt, a vadászat színhelyét mutatja be – hegy, erdő, szavanna, óceán, stb)
2) A kiállítás a világ bármely táján élő fotós előtt nyitva áll, legyen ő amatőr vagy profi fotós. Minden résztvevő legtöbb 5 fényképpel nevezhet be, lehet színes vagy fekete-fehér fotó, készülhet bármilyen technikával.
3) A fényképeket zsűrizés céljából CD-n (vissza nem kérhető), vagy e-mailben kérjük elküldeni, JPG formátumban, 96 dpi felbontással, RGB – ben, legtöbb 2000 pixeles oldalmérettel. A fényképeket tartalmazó könyvtár neve a következőképpen nézzen ki: a résztvevő nevének kezdőbetűi – a munka címe – számozás (pl. ha Kiss János résztvevő Ünnep című munkával nevez be, a könyvtár a következőképpen néz ki: K. J. – Ünnep – 1. jpg). A munkák mellett kérjük, küldjék be elektronikus vagy postai úton részvételi lapjukat is, amely a következőket tartalmazza: a szerző neve, teljes címe, a beküldött képek száma (1 … 5), a könyvtár neve, a képek címe, valamint a résztvevő e-mail címe.
4) Minden jelentkező, aki a 3 pont alapján küldött be fotókat, megkapja a kiállítás katalógusát CD-n, függetlenül attól, hogy munkája el lett fogadva vagy sem. A katalógust legkésőbb 2009.10.31-ig postázzuk a jelentkezőknek.
5) Egy három fotósból álló zsűri fogja a kiállítás anyagát összeállítani, és a legkifejezőbbeknek a következő díjakat kiosztani:
I. Helyezett: AAFR aranyérem és 300 ron.
II. Helyezett: AAFR ezüstérem és 200 ron.
III. Helyezett: AFFR bronzérem és 100 ron.
Oklevél jár a zsűri által kiválasztott Különdíjasoknak.
6) Zsűrizés után a szerzők listát kapnak az eredményekkel. A kiválasztott munkákat a szervezők nagyítják le papírra, a kiállítás céljából. Abban az esetben, ha a könyvtárban szereplő fotó minősége nem megfelelő, az eredményhirdetés alkalmával igényelni fogjuk azoknak e-mailben történő újraküldését, ez esetben, eredeti méretben.
7) A zsűri tagjai:
I. Balási Csaba, EFIAP/b, AAFR
II. Nagy Lajos, EFIAP, PSA3*, AAFR
III. Kovács László Attila, AAFR
8) A zsűri döntése végleges.
9) A kiállítás naplója:
2009.09.05.- 2009.09.21. – a fényképek beküldési ideje
2009.09.22 – zsűrizés
2099.09.23 – eredményhirdetés
2009.09.26 – kiállítás-megnyitó
2009.10.31 – a katalógus elküldése
10) A fotókat a következő címre küldhetik:
Nagy Lajos, Str Ady Endre, 10/B (Ady Endre utca, 10/B), Tg Secuiesc, cod 525400 (Kézdivásárhely, 525400)
Jud. Covasna (Kovászna megye); vagy e-mailben: lnagy@clicknet.ro
Az e-mail címüket megadó résztvevők visszajelzést kapnak a fotók megérkezéséről.
Részvételi díj nincs, viszont a résztvevők engedélyével a lenagyított fotók a málnási Polgármesteri Hivatal tulajdonai maradnak, adományképpen. Ezekre a munkákra Adománylevelet bocsátunk ki, ellentétes esetben a kiállítás végeztével a lenagyított, CD-n küldött munkák megsemmisítődnek, az e-mailben küldöttek pedig törölve lesznek..
A résztvevők a küldött munkák szerzői jogait a rendezők rendelkezésére bocsátják, kizárólag a szalon sajtó- és a reklámarculata céljából. A fotók beküldésével a résztvevő elfogadta a jelen szabályzat feltételeit is.
További információkért: lnagy@clicknet.ro
*
*
A Szentesi Művelődési Központ és a Szentesi Fotókör 2009. október 23-tól november 30-ig megrendezi a

XV. ALFÖLDI FOTÓSZALONT (XXIX. DÉL-ALFÖLDI FOTÓSZALONT)
A kiállítás célja: Bemutatni az Alföldön élő fotósok legfrissebb alkotásait.
Pályázati feltételek:
A pályázaton részt vehet minden Alföldön, az ország Dunától keletre lévő területén, (kivéve az Észak-Magyarország régiót) élő és dolgozó amatőr és hivatásos fotós, olyan képekkel, melyek még nem szerepeltek az Alföldi Fotószalonon, illetve 3 évesnél nem idősebbek.
Az Év Fotográfusa kiállítási rendszerben (Pannónia Fotószalon -Pannónia Diaszalon-, Észak-Magyarországi Fotószalon, Alföldi Fotószalon) egy szerző csak egy területi pályázaton szerepelhet.
A beküldendő képek témája kötetlen. Beküldhető max. 5 db fekete-fehér vagy színes fotó, 1 példányos nevezési lappal. A kiállításra csak 30 x 40 cm méretű, vagy erre a méretre kasírozott fotókat lehet beküldeni, melyek a 2 mm-es vastagságot nem haladják meg az üvegek közötti elhelyezés miatt.
A sorozatok megbonthatóak, amennyiben a szerző ez ellen írásban nem tiltakozik. A sorozatban lévő képek darabszámával együtt sem léphető át a kategóriánkénti max. darabszám. (Azaz 5 képnél többet nem lehet beküldeni!)
A fotók képoldalán nem szerepelhet az alkotók neve, névre utaló jelzés és a kép címe. A hátoldalon kérjük feltüntetni a kép címét, a szerző nevét, lakcímét, alkotó csoporti tagságát.
A képeket postai visszaküldésre alkalmas csomagolásban kérjük elküldeni. A szállítás során keletkezett sérülésekért felelősséget nem vállalunk.
A kiállítási anyag a szentesi kiállítás után, másodbemutatókra díjtalanul az alföldi városok és fotóklubok rendelkezésére áll. Az anyag el- és visszaszállításáról a másodbemutató rendezője gondoskodik.
A kiállításra el nem fogadott képeket személyesen a kiállítás megnyitója után lehet átvenni. A beküldött és kiállított képek várható visszaküldési ideje a másodbemutatók számától függően 2010. február 28.
Amennyiben a szerző alkotásai nem felelnek meg a pályázati kiírásnak, nem kerülnek zsűrizésre.
A kiállítási anyag képeit 350×500 pixel méretben elhelyezzük a www.szentesinfo.hu/mozaik/2009/alfoldifotoszalon oldalon, a Szentesi Fotókör weboldalán, ugyanekkor a pályázati kiírás a nevezési lappal is innen tölthető le. Kérjük, hogy az email címüket a fotósok írják fel a nevezési lapra, mert a kiállításon elfogadott képeket 13×18 cm méretben és 300 dpi felbontásban, digitális formában elkérjük a jobb minőségű katalógus elkészítéséhez.
Nevezési díj: 1.000,- Ft, melyet a katalógus elkészítésére fordítunk (minden pályázó kap a kiállítási katalógusból).
Számlaszám : Raiffeisen Bank Rt. 12066007-00372800-02500001 (kérjük a csekk másolatát elküldeni)
Díjazás: I., II., III. díj egyedi bronz plakett, MAFOSZ plakett, továbbá 5 különdíj oklevéllel.
Zsűri tagjai: Balla András, Baricz Katalin, Vékás Magdolna fotóművészek
Kiállítási naptár:
Beérkezési határidő: 2009. szeptember 30. Zsűrizés: 2009. október 5-11 között.
Értesítés a zsűrizésről: 2009. október 15. Kiállítás megnyitó: 2009. október 23 15.00 óra.
Kiállítás utolsó napja: 2009. november 30. Visszaküldési határidő: 2010. február 28. (kiállításfüggő)
Beküldési cím és a kiállítás helye: Szentesi Művelődési Központ, 6600 Szentes, Tóth József u. 10-14. Tel.: 63/ 314-211 Ügyintéző: Deák Zsuzsanna kultura@szentes.hu
*************************

Fotósélet – 2009. szeptember 14.
A Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus és a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének elektronikus hírlevele
Felelős szerkesztő és kiadó: Győri Lajos
Webszerkesztő: Szabó Márta
Szerkesztőség: gyoril@mmikl.hu : Telefonszám: (1) 225-6029; (1), 225-6033;Telefax: (1), 225-6030
Üzenetrögzítő éjjel-nappal: (1), 212-6258, Postacím: MAFOSZ, 1011 Bp., Corvin tér 8.
Archív számok megtalálhatók: www.erikanet.hu (a fényképezőgépre kattintva); a www.mmikl.hu és a www.mafosz.hu weboldalakon. Megjelenik a Nemzeti Kulturális Alap Közművelődési Kollégiumának támogatásával

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,491RajongókTetszik
197KövetőKövetés
690FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles