18.8 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

Ingyenes Természetfotó magazin mindenkinek

Sajtóközlemény
A Thomas Picture Kiadó Kft bejelenti a forradalmian új digitális
ingyenes online Természetfotó Magazin-t.
A címlap és további nagy felbontású sajtófotók letölthetők a következő oldalról:
Magyar nyelven: http://www.termeszetfotomagazin.hu
Angol nyelven:
Budapest, Magyarország, 2009. május. A Thomas Picture Kiadó Kft bejelentette az egész világon elsőként elérhető ingyenes digitális természetfotó magazinját. A magazin teljes terjedelmében több, mint 80 oldalon várja olvasóit. A természetfotó magazin különlegessége interaktivitásában rejlik, mely igényes kivitelben a cikkeken és fantasztikus felvételeken kívül videó formátumokat is támogat. Az olvasónak nincs más dolga, mint egy egyszerű regisztráción keresztül ingyenesen előfizetni a magazinra. Imre Tamás a kiadó tulajdonosa, aki egyben a magazin főszerkesztője is a következőket mondta:
A jelenben vagyunk, vagy talán már a jövőben? – Tettük fel a kérdést magunkban mi is a magazin szerkesztőségében.
Igen tisztelt olvasóink, itt vagyunk a jelenben, a jövő teljesen ingyenes fotográfiai magazinjával. Több tény indokolta azt, hogy megjelenjünk a nagyvilág felé magyar és angol nyelven egyaránt. Célunk bemutatni az olvasóközönségnek elsősorban Kelet-Európa természeti szépségeit, természetfotósait, fotós helyszíneit, de nem zárkózunk el Nyugat-Európa és a többi földrész csodálatos és felejthetetlen élményeitől sem.
Magazinunkban éppúgy megtalálhatják az állatvilágról és tájakról szóló írásainkat, mint a technikai információkat. Igyekeztünk úgy összeállítani a rovatokat és a munkatársakat, hogy minél színesebben tudjuk bemutatni a természetfényképezés fortélyait. A tippek-trükkök és a fotósiskola rovatok az éppen most kezdő, vagy már jártas, de tanulni vágyó fotósoknak nyújthatnak egyfajta szakmai útmutatást. Gondoltunk a fiatalokra és a kompakt fényképezőgéppel alkotó fotósokra is. Különleges „unikumként” pedig – elsőként a világon elindítunk egy asztro-fényképezéssel foglalkozó rovatot, mely a csillagok és galaxisok fényképezésének egyedülálló, misztikus világába vezeti be az olvasókat.
Interaktív magazinunk a televízióhoz hasonlóan több ponton kapcsolódva – egyelőre évente négy alkalommal – érdekes és igényes képanyagot és olvasnivalót kínál mindenkinek. Magazinunk neve igen hosszúra sikeredett, de reméljük, hogy rövid időn belül mindenki tudni fogja, mi is az a Természetfotó Magazin és az angol Nature Photo Magazine.
Munkatársaink a világ minden táján állandóan a terepen vannak, hogy képekben megragadják a természet világát, így juttatjuk el minél több természetfotóshoz és minden érdeklődőhöz a megismerhetetlennek tűnő természet szépségét, sérülékenységét; ez a Természetfotó Magazin Online kiadás egyik fő küldetése.
További információk:
Természetfotó magazin ingyenes online fotómagazin
www.termeszetfotomagazin.hu
info@naturephotomagazine.com

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles