-2 C
Budapest
vasárnap, január 23, 2022
KezdőlaphírPhoto Adventure 08 – Kiállítás az Utazás, Fotózás, Outdoor témakörökben

Photo Adventure 08 – Kiállítás az Utazás, Fotózás, Outdoor témakörökben

2008 november 22-23-a között Bécs az Utazás, a Fotózás és az Outdoor kedvelöinek mekkájává válik.

Először éri el a Photo Adventure két vásárcsarnok terjedelmét

A Photo Adventure, Ausztria egyetlen közönség kiállítása – Fotózás, Élményutazás, Kirándulás, Trekking, Outdoor és Természet témakörökben – 2008. november 22-23-án ismét egész Ausztria valamint a szomszédos országok érdeklődőit Bécsbe fogja vonzani. A kiállítás célcsoportja mindenki, aki kedveli a természetben való tartózkodást.
A Photo Adventure 120 kiállítóval először éri el két vásárcsarnok terjedelmét az Austria Center Vienna-ban. Az innovatív 3-téma-kiállítás 5000 négyzetméteren mutat be kiállítókat az Utazás, Fotózás és Outdoor témakörökben, egy egyedülálló keretprogramal egybekötve.

Üdvözöljük az új kiállítókat!
A rendezők sok új kiállítót üdvözölhetnek, akik minden témakörböl csatlakoztak a rendezvényhez. A Fotózás témakörében például az Olympus és a Panasonic, (az Imaging Branche két kimagasló szereplője) először képviseltetik magukat saját standokkal a Photo Adventure-ön. Ezeken kívül a tartozék-, periféria,- és szoftveripar, valamint a kereskedők részéről is erősen megnőtt a részvételi kedv.

A kiállítás turisztikai ágán is számos új jelentkezést fogadtunk. A világ minden tájára utazásokat kínáló irodák, valamint kisebb, különleges útakkal foglalkozó társaságok és rendvezvényszervezők először részesülnek a Photo Adventure egyedülálló hangulatában. Először köszöntünk idén osztrák turisztikai régiókat és nemzeti parkokat is, akik a természetközeli, következetes és környezettudatos turizmust tűzték ki a zászlajaikra.
A Photo Adventure kiállításon megtalálható a teljes felszerelés egy rövid kirándulásra, kalandtúrára vagy expedícióra. Legyen az a hegyi kirándulófelszerelés a következő hétvégére vagy a megfelelő cipő egy városnézéshez, vagy akár egy expedíciófelszerelés a sivatagba, a trópusokba vagy a „Seven Summits“ hez készülőknek.

Mindenki, aki gazdagítani szeretné ismereteit a fotózásról és távoli országokról, több mint 80 rövid előadás, szeminárium és gyakorlati workshop keretében ismerheti meg a több, mint 50 tekintélyes előadó tippjeit és trükkjeit.

Egyszerűen és kedvezően a Photo Adventure 08 kiállításra

A Photo Adventure látogatói idén először részesülhetnek különleges szállási ajánlatokban: Már 32 Euroért kapható szállás reggelivel egy felső- középkategóriás szállodában, közvetlenül a vásárcsarnok mellett (1 éjszaka reggelivel/fő, legalább 3 éjszakai tartózkodás). A két napos Photo Adventure 08 jegy csak 20 Euroba kerül. Elővételben megrendelhető az Eurotours irodánál, tel. +43 1 205 606 – 59, Elisabeth Zotos hölgynél (elisabeth.zotos@eurotours.at)
Ezen kívül az ÖBB (osztrák vasúti társaság) bármelyik osztrák pályaudvarról indulva a Photo Adventure belépőjegy felmutatásakor akár 60%-kos kedvezményt is ad a rendezvényre tartó vonatjegyre.
A szervezők a környezetvédelem jegyében a rendezvény megközelítéséhez a vasút és a nyílvános közlekedési eszközök használatát ajánlják.

NoGun
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

További friss hírek