9.4 C
Budapest
Tuesday, October 4, 2022
Kezdőlaphírkönyv, újságSzerkesztő: Bozóki András: A rendszerváltás forgatókönyve.

Szerkesztő: Bozóki András: A rendszerváltás forgatókönyve.

Fotóalbum az Ellenzéki Kerekasztal tárgyalásairól VIII. Ebben a kötetben a Fekete Doboz egykori videofelvételeinek egyes képkockáit, mint a tárgyalás fotódokumentumait elevenítik fel a szerkesztők.

A fotókat legtöbb esetben kiegészítették az adott tárgyalási fordulóból származó idézetekkel is. A kötet második felében található a tárgyalások valamennyi – a szerzők által ismert – szereplőjének neve, szervezete és az, hogy az illető a tágyalások milyen szintjén, melyik bizottságban jutott szerephez. Ugyancsak itt teszik közzé az általuk legfontosabbnak ítélt egykori résztvevők közül több, mint 150 szereplő életrajzát, annak érdekében, hogy a tárgyalófelek társadalmi és politikai háttere is ismertté váljék mind a nagyközönség, mind pedig a társadalomkutatók számára.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>
Budapest
clear sky
9.4 ° C
10.8 °
9.4 °
86 %
6.7kmh
0 %
Tue
18 °
Wed
18 °
Thu
20 °
Fri
21 °
Sat
21 °

További friss hírek