15.6 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

Test és a tánc fényképezése – képes beszámoló

Kiállítás a Magyar Fotóművészek Szövetsége által szervezett, Eifert János vezette mesterkurzuson készült képekből az MMS – Mozdulatművészeti Stúdió Mezítlábas Galériájában.

Budapest, MMS Stúdió, 2003. június 3.

A Magyar Fotóművészek szövetsége által szervezett Test és a tánc fényképezése című workshop résztvevőinek kiállítása tekinthető meg az MMS mozdulatművészeti stúdió galériájában. A mesterkurzus vezetője Eifert János fotóművész, akinek alkotásai szintén láthatók a kiállításon. A workshop középpontjában az emberi test volt, a fotósok a klasszikus akttanulmányokon túl egyéni elképzeléseiket is megvalósíthatták. A test és mozgás ábrázálosában az MMS kitűnő fiatal művészei Fenyves Márk és Pálosi István voltak segítségükre a résztvevőknek. A stúdió fiatalos mondhatni avantgard szelleme és környezete, a képek és installációk formabontó elhelyezése valamint maguk a fotók teszik rendhagyóvá a kiállítást. A megnyitón Eifert János rövid művészettörténeti áttekintés után egyenként értékelte az alkotók munkáját. A kiállítás 2005. szeptember 8-ig látható az MMS Mozdulatművészeti Stúdió galériájában (1077 Rottembiller u. 31) naponta 17-19 óra között.

Polyák György

Előző cikk
Következő cikk
Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles